“La nostra elaboració, el teua secret””deixa-ns mimar-te i gaudeix”

Som un comerç de proximitat centrat en l’elaboració artesana dels productes tradicionals de Cansalader-Xarcuter, així com productes de xarcuteria de qualitat.
Ens mou la tradició de les coses ben fetes, la innovació en nous sabors i la voluntat de servei.

Botiga al Carrer Gaietà Ventalló 34 de Mollet

La nostra Història

L’origen es remonta a un petit establiment de comestibles anomenat ‘Casa Fèlix’ que varen fundar la Tina i el Fèlix a principis de segle XX a Lliça d’Avall. La filla de la Tina i el Fèlix i el seu gendre, la Maria i el Joan, van obrir un nou establiment a Mollet l’any 1942.
Ja amb el nom de Cansaladeria Brunés; inicialment al carrer Gaietà Ventalló 6 (actual menjador del Restaurant Marfà). Quant l’ajuntament va decidir d’inaugurar el Mercat Municipal (ara Mercat vell) no van dubtar en traslladar-hi la botiga, mentre que l’obrador el van ubicar al número 34 del mateix carrer Ventalló.

El fill de la Maria i el Joan, el Fèlix, tercera generació del negoci, va decidir formar-se com a xarcuter a Barcelona i posteriorment a València i juntament amb la seva esposa Paquita van fer-se càrrec del negoci. En la seva trajectòria, van traslladar la parada del Mercat vell a l’actual Mercat Municipal i van remodelar completament l’obrador l’any 2008.
Els seus fills, el Jordi i la Gemma, s’han fet càrrec de la gestió del negoci des de l’any 2010, aportant innovació tecnològica en els processos d’elaboració.
Aprofitant les reformes de l’obrador de l’any 2008 al Carrer Gaietà Ventalló 34, el 2012 ens aventurem a obrir un nou punt de venda en aquest mateix espai; aconseguint així que la nostra elaboració i venda de productes estigui en un mateix lloc, cosa que ens permet oferir un millor servei.

Antiga botiga al carrer Gaietà Ventalló, 7

Espai Gastronòmic

Recentment hem obert un nou espai destinat a delitar-vos, perquè sabem molt bé que et pot sorprendre volem despertar en tu totes les emocions al voltant de la gastronomia, En aquest espai s’hi porten a terme sopars privats de grup o familiars, cursos, tallers i tot un seguit d’activitats que giren al voltant de conceptes gastronòmics tradicionals, clàssics i innovadors, relacionats o no amb els productes de la nostra elaboració o de la botiga.

Brunés Cansaladers

SÓM ARTESANS

·Cada producte és únic
·No produïm en cadena
·Fem elaboracions petites
·Utiitzem materies de 1ªQualitat
·Produïm al punt de venda

Ens trobareu a la botiga on també hi tenim l’obrador des d’on ens encarreguem d’elaborar els productes que es convertiran en el vostre secret a taula, alhora de delitar-vos!

L’obrador i l’elaboració

L’elaboració artesanal dels nostres productes sempre ha estat la nostra senya d’identitat i segurament el teu secret a taula. Els darrers anys hem fet una aposta clara per garantir la màxima qualitat en els nostres processos d’elaboració amb unes instal·lacions totalment renovades, Seguint els protocols APPCC,

Això ens permet oferir-vos l’elaboració tradicional i de qualitat i alhora oferir també productes innovadors de la màxima qualitat.