Obrim un nou espai Gastronòmic al carrer Gaietà Ventalló.

publicado en: Novetats | 0

Un nou pas!

Obrim un nou espai Gastronòmic al carrer Gaietà Ventalló.

Ens fa molta il·lusió anunciar-vos que Cansaladeria Brunés enceta una nova etapa. Obrim un nou espai Gastronòmic a la botiga del carrer Gaietà Ventalló!

Si a finals de l’any passat dèiem adéu a més de 70 anys al Mercat, ara diem hola a l’espai Gastronòmic. Aquest espai que volem compartir amb vosaltres complementarà el nou obrador i la nova botiga i neix amb dos objectius: en primer lloc mostrar millor la nostra selecció de pernils i ibèrics i atendre de manera adequada els vostres desitjos, i de l’altre oferir-vos la possibilitat de fer cultura gastronòmica amb nosaltres programant de manera periòdica cursos i tallers.

Volem oferir-vos el màxim de serveis possibles, sorprenent-vos a cada moment amb els productes més diversos i de la màxima qualitat i fer-vos gaudir de la nostra elaboració. Els tallers i cursos ens permetran donar una visió més àmplia i profunda del que envolta l’alimentació saludable i de qualitat i podrem descobrir plegats els plaers més exquisits al voltant de la gastronomia.

És per tot això que us convidem al nou espai gastronòmic per fer un brindis aquest dissabte 28 de març a la tarda de 5 a 9. Volem encetar amb vosaltres aquesta nova etapa que ens il·lusiona i ens encoratja a superar-nos cada dia.

Gràcies per la vostra confiança en el nostre producte i especialment en nosaltres mateixos. Ha estat sempre la nostra inspiració.

Us esperem a l’espai Gastronòmic!!!!

Cansaladeria Brunés

Nou espai per als clients

publicado en: Sin categoría | 0

Properament* inaugurarem un nou espai gastronòmic a la botiga.

Amb la voluntat de seguir creixent i oferir-vos un servei més acurat i proper estem habilitant un nou espai preparat per acollir totes les activitats complementàries per fer que gaudiu cada dia de la nostra elaboració.

Un nou espai per organitzar xerrades, mostrar-vos nous productes i fer-vos fruir d’una alimentació artesana i saludable.

*Us informarem a la botiga del dia de la inauguració.