IMG_20150328_211013

Brunés Cansaladers

Ens definim com un comerç de proximitat de tradició familiar, centrat en l’elaboració artesana i comercialització dels productes tradicionals de Cansalader-Xarcuter, així com productes de xarcuteria de qualitat, ens mou la tradició de les coses ben fetes, la innovació en nous sabors i processos i la voluntat de servei.

Ens trobareu a la nova botiga de Mollet on també hi tenim el nou obrador des d’on ens encarreguem d’elaborar els productes que es convertiran en el vostre secret a taula, alhora de delitar-vos!

 

L’obrador i l’elaboració

L’elaboració artesanal dels nostres productes sempre ha estat la nostra senya d’identitat i segurament el teu secret a taula. Els darrers anys hem fet una aposta clara per garantir la màxima qualitat en els nostres processos d’elaboració amb unes instal·lacions totalment renovades, Seguint els protocols APPCC,

Això ens permet oferir-vos l’elaboració tradicional i de qualitat i alhora oferir també productes innovadors de la màxima qualitat.

Obrador 2 obrador1

La botiga

La Botiga està situada al centre de Mollet, estem al carrer Gaietà Ventalló 34, es un carre peatonal que forma part del circuit comercial de Mollet, però els que vingueu amb cotxe us podem oferir una solució fàcil per resoldre l’aparcament (Clients amb targeta gastronòmica podeu gaudir de 20 minuts d’aparcament gratuït al pàrquing de les Pruneres).

Botiga web

 

 

 

L’Espai Gastronòmic

Recentment hem obert un nou espai destinat a sorprendre-us i delitar-vos, perquè sabem molt bé que et pot sorprendre volem despertar en tu totes les emocions al voltant de la gastronomia, Els cursos i tallers giren al voltant de conceptes gastronòmics tradicionals, clàssics i innovadors, relacionats o no amb els productes de la nostra elaboració o de la botiga.

add content here

foto 4 copia

Antiga botiga al carrer Gaietà Ventalló, 7
Antiga botiga al carrer Gaietà Ventalló, 7

La nostra Història

L’origen es remonta a un petit establiment de comestibles anomenat ‘Casa Fèlix‘ que varen fundar la Tina i el Fèlix a principis de segle XX a Lliça d’Avall.

La filla de la Tina i el Fèlix i el seu gendre, la Maria i el Joan, van obrir un nou establiment a Mollet l’any 1942 Llegir més

[/hcolumns]