La nostra Història

Foto històrica

Foto històrica

La nostra Història

L’origen es remonta a un petit establiment de comestibles anomenat ‘Casa Fèlix’ que varen fundar la Tina i el Fèlix a principis de segle XX a Lliça d’Avall.

La filla de la Tina i el Fèlix i el seu gendre, la Maria i el Joan, van obrir un nou establiment a Mollet l’any 1942

ja amb el nom de Cansaladeria Brunés; inicialment al carrer Gaietà Ventalló 6 (actual menjador del Restaurant Marfà). Quant l’ajuntament va decidir d’inaugurar el Mercat Municipal (ara Mercat vell) no van dubtar en traslladar-hi la botiga, mentre que l’obrador el van ubicar al número 34 del mateix carrer Ventalló.

El fill de la Maria i el Joan, el Fèlix, tercera generació del negoci, va decidir formar-se com a xarcuter a Barcelona i posteriorment a València i juntament amb la seva esposa Paquita van fer-se càrrec del negoci. En la seva trajectòria, van traslladar la parada del Mercat vell a l’actual Mercat Municipal i van remodelar completament l’obrador l’any 2008.

Els seus fills, el Jordi i la Gemma, s’han fet càrrec de la gestió del negoci des de l’any 2010, aportant innovació tecnològica en els processos d’elaboració.

Aprofitant les reformes de l’obrador de l’any 2008 al Carrer Gaietà Ventalló 34, el 2012 ens aventurem a obrir un nou punt de venda en aquest mateix espai; aconseguint així que la nostra elaboració i venda de productes estigui en un mateix lloc, cosa que ens permet oferir un millor servei.

WhatsApp chat